Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Laser ontharen met de Ultra VPL™

Permanent ontharen met de nieuwste VPL-laser techniek Snel, pijnloos, efficient, definitief, veilig en voordelig!

Permanent ontharen met de licht en laser techniek van het Ultra VPL™ systeem staat garant voor het op prettige manier ontharen van benen, bikinilijn, gezicht, oksels, borst of rug. Nooit meer last van overbeharing en dus nooit meer scheren, harsen en epileren of weghalen van ingegroeid schaamhaar.Hèt adres voor laser ontharen!
Tijdens het intake gesprek wordt u geïnformeerd over het laser ontharen. Er wordt een analyse gemaakt van uw huidtype en haarkleur. (U moet zichzelf dus niet scheren of epileren voor het intakegesprek.) Indien uit de analyse blijkt dat u in aanmerking komt voor de definitieve ontharingsbehandeling, dan krijgt u geheel vrijblijvend een prijsofferte en kunt u een proefbehandeling laser ontharen ondergaan om zo van uw overbeharing af te komen.

Na 2 à 4 weken komt u terug om het resultaat van de roefbehandeling samen te beoordelen. Slaat de proefbehandeling definitief ontharen aan, dan kunt u zelf kiezen wanneer u met de ontharing wenst te starten.

Hoe werkt laser ontharen?
Dit is een definitieve vorm van ontharing, waarbij het haarzakje (waar het haartje wordt gevormd) d.m.v. elektrische stroom dat wordt omgezet in warmte, wordt vernietigd, ook wel laser ontharen genoemd. Het is van belang dat de haartjes tussentijds niet worden geharst of geëpileerd, het afknippen van storende haartjes is wel toegestaan. Na de laser behandeling kan de huid wat rood zien, maar dit verdwijnt vanzelf. De totale duur van de permanente ontharingskuur kan variëren van enkele maanden tot 1 à 2 jaar.

Kunnen alle haren onthaard worden?
Donkere haren op een lichte huid zijn het makkelijkst permanent te verwijderen. Toch kan de intensiteit van de Energist Ultra VPL ingesteld worden om ook donkerblonde haren en mensen met een van nature getinte huid te behandelen.

Wat zie je na een proefbehandeling laser ontharen?
De eerste dagen na de proefbehandeling groeien de haartjes meestal gewoon door. Na circa 2 à 4 weken merkt u dat heel wat haartjes uitvallen, en dat de haargroei minder wordt.

ZIE HET LICHT!

De nieuwste en meest geavanceerde generatie op het gebied van effectieve haarverwijdering en zichtbare huidverbetering: Ultra VPL

De Ultra VPL (Variable Pulse Light) is ontwikkeld voor gebruik in de medische en cosmetische sector maar is effectiever, meer flexibel en veiliger dan IPL (Intense Pulse Light). Het apparaat kan zowel gebruikt worden voor langdurige haarverwijdering als huidverbeterende behandelingen. De Ultra VPL is van topkwaliteit, met een maximum energie output van 51 J/cm², de hoogste op de markt! Met als resultaat een zéér effectieve haarverwijdering of huidverbetering. Tevens krijgt u met de Ultra VPL een individuele behandeling op de meest veilige,snelle en effectieve manier.

Haarverwijdering met de Ultra VPL

Vroeger waren behandelingen nog gebaseerd op laser, het vervolg hierop waren de IPL (Intense Pulsed Light systemen. Inmiddels is er een derde generatie apparatuur ontstaan in de vorm van VPL (Variable Pulsed Light).

Door het unieke VPL systeem bevat elke flits een reeks micropulsen. Zo wordt de absorptie van warmte vele malen beter gecontroleerd, waardoor oververhitting van de omliggende huid wordt vermeden en alle energie in het haarzakje komt. Een groot voordeel hiervan is dat meer verschillende huid- en haartypen behandeld kunnen worden dan voorheen mogelijk was, zoals bijvoorbeeld de donkere huid.

Wat gebeurt er tijdens een behandeling?
Bij een behandeling ten aanzien van haarverwijdering absorbeert het pigment in het haar de energie die door middel van de lichtflits vrijkomt. Het haarzakje wordt zo verwarmd dat, wanneer het haar zich in de groeifase bevindt, deze wordt vernietigd zodat er geen nieuwe haar meer kan teruggroeien.

Een haarverwijderende behandeling met de Ultra VPL is zowel voor het gezicht als voor het lichaam succesvol.

Resultaten zijn na één behandeling al zichtbaar (met een wachttijd van 1 tot 3 weken in verband met het natuurlijk uitvallen van de haren na een behandeling). Om alle haren te vernietigen zijn een aantal behandelingen noodzakelijk door de verschillende haargroeifasen die een haar doorloopt. Dit wordt met u tijdens het intake gesprek doorgenomen.

Welke huid- en haartypen kunnen behandeld worden?
De Ultra VPL behandelt de meeste haar- en huidtypen voor zowel vrouwen als mannen. Voor een behandeling ten aanzien van haarverwijdering is het belangrijk dat het haar pigment bevat. Voor ieder persoon zal een individueel, specifiek behandelplan worden opgesteld.

Wat zijn de voorzorgsmaatregelen?
Zon en zonnebank dient u een paar weken voor de behandeling en tot één week na de behandeling zoveel mogelijk te vermijden.
Tevens is het belangrijk wanneer u start met de haarverwijderende behandelingen u tussendoor de haren nier meer mag harsen, epileren of elektrisch epileren. Scheren of knippen mag wel.

Wanneer zie ik resultaat?
Dit hangt af van het huid- en haartype en het gebied dat behandeld word. Resultaten zullen zichtbaar worden na een aantal behandelingen verspreid over een aantal maanden. Dit wordt veroorzaakt door de haargroeicyclus en met u besproken tijdens uw consult.Ontdek meer mogelijkheden | Terug naar behandelingen | Naar prijslijst