Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerANBOS staat voor Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging.
U kunt bij de ANBOS schoonheidsspecialist(e) terecht voor uiteenlopende behandelingen voor uw gezicht of lichaam, voor huidproblemen en/of vakkundig advies.

Specialisaties
Ieder huidprobleem vraagt om een eigen behandelmethode. Veel aangesloten leden hebben zich toegelegd op specialistische behandelingen. Hiervoor hebben zij het vereiste aanvullende STIVAS-diploma behaald en staan zij bij ANBOS geregistreerd.

Waarom ANBOS?
• Elke huid heeft vakkundige verzorging nodig
• U heeft de garantie dat de ANBOS schoonheidsspecialist in het bezit is van het vakdiploma schoonheidsverzorging
• Hij/zij wordt regelmatig bij- en nageschoold
• Hij/zij werkt volgens de Code van de Schoonheidsspecialist voor wat betreft richtlijnen over hygiëne, arbeidsomstandigheden en milieu
• De ANBOS kent een geschillencommissie
Bezoek de ANBOS website

In onze salon werken wij met Lanèche. Deze producten zijn dierproef/vivisectie-vrij, hypo-allergeen en hebben een rijke samenstelling aan werkzame stoffen. Alle ingrediënten beschikken over claims, hetgeen betekent dat de werking van de ingrediënten onderzocht en wetenschappelijk bewezen zijn. Daarnaast kunt u met de op uw huid afgestemde huidverzorgingsproducten thuis de behandeling voortzetten. Het resultaat zult u snel merken.
Bezoek de Lanèche website

Tegenwoordig kan een onderneming zich niet meer onderscheiden met een goed product. De producten gaan steeds meer op elkaar lijken en zonder toegevoegde waarde zijn de verschillen minimaal. Golden Rose Cosmetics is in 1983 gestart met de productie van de exclusieve cosmetische producten voor de uiterlijke verzorging. Door de hoge kwaliteit, betaalbare prijzen, luxe uitstraling en verpakking, weet Golden Rose Cosmetics zich duidelijk te onderscheiden van zijn concurrenten.

Het product:
In twee aparte fabriekgebouwen met een totale vloeroppervlakte van 50.000 m2 en zijn moderne machinepark wordt met meer dan 500 gekwalificeerde werknemers de vinger aan de pols gehouden om dagelijks de productie af te ronden volgens de hooggestelde kwaliteitsnormen. systeem en efficiënte werkwijze.

Laboratorium:
Naast de prijs en de goede kwaliteit van zijn product hecht Golden Rose Cosmetics ook veel waarde aan de gezondheid van de eindgebruikers. De producten zijn dierproef vrij, dermatologisch getest en goedgekeurd conform de strenge normen van de Europese Unie. Met trots melden wij dat de producten van Golden Rose Cosmetics zeer aangenaam zijn bij allergische eindgebruikers. Het is bewezen dat bij negen van de tien eindgebruikers geen allergische reacties voorkomt.

Al deze facetten hebben ervoor gezorgd voor tevreden relaties in 63 landen. Golden Rose Cosmetics is in januari 2007 ontdekt in Nederland en België en is een exclusief merk voor de schoonheidsbranche en visagie.
Bezoek de Golden Rose website